Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!

1 week ago 10
ARTICLE AD BOX

Videm pri Ptuju bo danes zavit v črnimo. Pokopali bodo namreč, komaj  33-letno Sabino Arklinič. krivca za njeno smrt pa njen mož in njegov ljubica.

Minuli teden je Slovenijo pretresla novica o skrbno načrtovanem umoru 33-letne Sabine Arklinič, ko naj bi jo pokončala njen mož Tomaž in njegova ljubica Aleksandra.

Sabino bodo pokopali na pokopališču Videm pri Ptuju ob 16. uri. Žara bo ob 12. uri položena v vežico, je zapisano na spletnem portalu osmrtnice.si. Ob tem je zapisano, da svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za pomoč otrokom. Štirje otroci so namreč čez noč postali sirote. Otroke so zaenkrat namestili k sorodnici po materini strani, neuradno so pri sestri pokojne Sabine.

“Treba bo zahtevati dosmrtno kazen za oba! Dejmo Slovenija. Prebudi se in zaostri kazni. Odvetniki, ki zastopate take stvore pa nehajte igrati na karto, da je oseba neprištevna. 15 let za umor? Se vi hecate? “Smrtna za oba. Samo v naši lepi deželi bosta na koncu neprištevna tako kot že veliko primerov do sedaj,” se vrstijo pozivi na družbenih omrežjih k najstrožji kazni za morilca. 

Za vse, ki bi želeli pomagati otrokom v tej težki situaciji, je Rdeči križ odprl transakcijski račun. Donacije so možne na TRR-račun: SI56 0420 2000 0348 846, namen: POMOČ ŠTIRIM OTROKOM PO NASILNI SMRTI MAME, sklic: SI00 245115. Vsak prispevek bo dobrodošel in bo pomagal otrokom v teh težkih trenutkih.

The post Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor! appeared first on e-Maribor.

Read Entire Article