Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinski nogometaši pridno zbirajo točke za obstanek. Odščipnili so jo Kopru


Po velikem četrtkovem uspehu: uvrstitvi v finale pokala Slovenije, kjer se bodo za naslov pomerili z drugoligašem Gorico, nogometaši NK Rogaška v prvenstvu zbirajo točke za obstanek v ligi.

Tri kroge pred koncem jim kaže zelo dobro, saj z remijem s Koprom na domači zelenici tri kroge pred koncem prvenstva ohranjajo 5 točk prednosti pred mestoma, s katerih se lahko izpade z lige.

A v naslednjih krogih Slatinčane čakata prav neposredna tekmeca za obstanek: najprej tekma v Radomljah v gosteh in nato Aluminij doma.

Slatinčani so na tekmi, ki se je začela ob 17. uri, pred domačimi navijači proti Primorcem povedli v 20. minuti, ko je, kdo drug kot Patrik Mijić po podaji Thalissona žogo potisnil v mrežo. Koprčani so izenačili še pred polčasom, ko je Petar Peričko zadel pravi evrogol z 20 metrov.

A že kmalu po vrnitvi iz garderob je Mijić zadel še v drugo, v podobnem slogu kot Peričko pred njim. A Koprčani so nekaj minut kasneje ponovno izenačili: po prekršku Kambića nad Jurićem je sodnik pokazal na enajstmetrovko za goste, ki jo je Jurić tudi realiziral.

Do konca tekme se rezultat ni spremenil, kar pomeni, da Slatinčani dan zaključujejo s 33 točkami na svojem računu. Radomlje na 9. mestu jih imajo ob enakem številu tekem 5 manj, Aluminij pa zaostaja za 6 točk, a ima tekmo manj, saj še mora odigrati z Muro.

Kot je razvidno iz spodnjega videa, so bili nogometaši Rogaške s točko proti Kopru zadovoljni:

Prav tako tudi navijači, ki so jim namenili aplavz:

 

Standings provided by Sofascore

———-