sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

ku
ku
0 06.05.2024 10:02:38

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke Dončića? Ta posnetek s treninga pove veliko (video)

Profimedia
Košarkarji Dallasa se pripravljajo na prvo tekmo polfinala zahodne konference. Na drugi strani jim bo stala Oklahoma, ki je redni del končala na prvem mestu zahodne konference.

Prva tekma med Oklahomo in Dallasom bo na sporedu v noči na sredo ob 3.30 po slovenskem času, v središču pozornosti navijačev in košarkarskih strokovnjakov pa bo dvoboj dveh velikih zvezdnikov lige NBA. Na eni strani bo stal Luka Dončić, na drugi pa Shai Gilgeous-Alexander, oba sta ob velikem favoritu Nikoli Jokiću še vedno v igri za laskavi naziv najkoristnejšega igralca letošnje sezone. 

Tisti, ki bodo v tej seriji stiskali pesti za Dallas, pa v zadnjih dneh zaskrbljeno čakajo na nove informacije iz tabora Teksašanov. Pred dnevi so namreč ostali brez Maxija Kleberja, ki je v tej končnici odigral pomembno vlogo, Nemec si je na šesti tekmi s Clippersi izpahnil ramo, še bolj zaskrbljujoče pa je zdravstveno stanje Luke Dončića. 

Slovenski zvezdnik ima namreč že nekaj časa kar velike težave z bolečinami v kolenu, pri okrevanju mu ne pomaga niti minutaža v finalni seriji, saj praktično ni imel časa za počitek. Mnogi se bojijo, da njegovo koleno ob tako velikem naporu ne bi zdržalo. Po zadnjih posnetkih s treninga Dallasa sodeč je slovenski zvezdnik dobro razpoložen in normalno trenira z ekipo, res pa je, da je v tem trenutku veliko pomembneje, da si fizično spočije in da bo do srede v boljšem stanju, kot je bil po zadnji tekmi s Clippersi. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike